SkuespilsKompagniet

Drama - Underholdning - Teambuilding - Formidling 

Nelsons Navy

Underholdning, læring eller event

Du oplever tidsånden fra udødelige filmklassikere som "Hornblower" og "Master and commander", når SkuespilsKompagniet lader dig møde den strenge skibschef Captain Sir Edward Brighthill og hans charmerende hustru lady Dorothy. 

Du møder også skibets officerer og mandskab, der viser dig hvordan man rydder et skibsdæk for fjender og fortæller om livet til søs på et sejlskib i starten af 1800-tallet. 


Du kan selv prøve kræfter med fægtekunsten, sammen med den ramsaltede besætning i øvelser hvor alle kan deltage. 

Du prøver også at lave sømandsknob. Bådsmanden fortæller dig spændende, og måske lidt sandfærdige skipperskrøner fra De Syv Have. 


Oplev de underholdende fortællinger om livet til søs på engelske orlogsskibe, i tiden da viceadmiral Nelsons jagtede den franske flåde. Det er et event fyldt med både saltvandsprøjtende gode historier og humor, når SkuespilsKompagniet dramatiserer livet i Royal Navy under Napoleonskrigene.


Hvis du ønsker det, kan formidling om den danske flåde under Englandskrigene 1801 - 1814 også indgå i fortællingen. Hvis du har særlige ønsker til særlige vinkler på indholdet, finder vi også ud af det.


Eventet kan eventuel kombineres med:

Vifteworkshop og Vild med historisk dans


Varighed:  Efter aftale

Sprog:  Dansk og engelsk 

Tilbage til forsiden

Til siden Events

Få inspiration i galleriet

Kontakt os